Προϊόντα για για κοπή (3514)

Κρέας Βοδινού

Κρέας Βοδινού

Χοιρινό Κρέας

Χοιρινό Κρέας

Πολυαιθυλένιο (PE) Συσκευασίες

Πολυαιθυλένιο (PE) Συσκευασίες

Λύσεις Κουτιών

Λύσεις Κουτιών

Αυτοκόλλητα αφρώδη υλικά

Αυτοκόλλητα αφρώδη υλικά

Κατασκευαστικές συσκευασίες

Κατασκευαστικές συσκευασίες

Οι Κonstruktivverpackungen είναι ευέλικτες συσκευασίες που αποτελούνται από μόνο ένα τμήμα. Μέσω της ενισχυμένης ανώτερης στρώσης (παραγωγική επιφάνεια) του μη διασταυρωμένου PE, μπορεί να δημιουργηθεί μια ευέλικτη συσκευασία. Το υλικό σε αυτή τη διαδικασία τρυπιέται μόνο μέχρι την παραγωγική επιφάνεια, επιτρέποντας την κίνηση των επιμέρους τμημάτων της συσκευασίας. Αυτού του είδους η συσκευασία προσφέρει σημαντικές βελτιώσεις κόστους και χρήσης. Δεν απαιτούνται πολλά τμήματα για να προσφέρουν μια ολοκληρωμένη προστασία στα προϊόντα. Επιπλέον, μπορεί να εξοικονομηθεί πολύτιμος χώρος αποθήκευσης. Οι Κonstruktivverpackungen μπορούν να χρησιμοποιηθούν εξαιρετικά ως επαναχρησιμοποιούμενες συσκευασίες και μπορούν να κατασκευαστούν από 100 % ανακυκλωμένο υλικό.
Royalty Line RL-CB5: Σετ μαχαιριών 5 τεμαχίων - Κουζίνα & Σκεύη

Royalty Line RL-CB5: Σετ μαχαιριών 5 τεμαχίων - Κουζίνα & Σκεύη

Λεπτομέρειες προϊόντος ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΕΦ (7″ – 18 εκ.) Καλύτερο για κοπή, ψιλοκοπή, τεμαχισμό, μίξη, κοπή σε ζουλιέν, αποκοπή μεγάλων κομματιών κρέατος και ακόμη και για σπάσιμο σκόρδου ΜΑΧΑΙΡΙ ΨΩΜΙΟΥ (8″ – 20 εκ.) Καλύτερο για κοπή ψωμιού χωρίς να σπάει ή να θρυμματίζεται ΜΑΧΑΙΡΙ ΓΙΑ ΚΑΡΒΟΥΝΙΣΜΑ / ΚΟΠΗ (8″ – 20 εκ.) Καλύτερο για κοπή γύρω από το κόκαλο του κρέατος, κοπή ψητών, μεγάλων κομματιών ψαριού ή σολομού ΜΑΧΑΙΡΙ ΧΡΗΣΗΣ (5″ – 13 εκ.) Καλύτερο για κοπή μεγαλύτερων λαχανικών και κρεάτων σάντουιτς που δεν είναι αρκετά μεγάλα για μαχαίρι σεφ ΜΑΧΑΙΡΙ ΓΙΑ ΞΕΦΛΟΥΔΙΣΜΑ (3.5″ – 9 εκ.) Καλύτερο για ξεφλούδισμα και καθάρισμα λαχανικών και φρούτων Αναφορά: RL-CB5 EAN: 5407004741239 ISBN: 82119100 Βάρος: 0.80 Kg Όγκος: 0.00231 m³ (Μ x Π x Υ): 35.00 εκ. x 22.00 εκ. x 3.00 εκ. Κουτί: 10 μονάδες Παλέτα: 360 (Μονάδες) Διαστάσεις κουτιού: 37 x 27 x 32
Epal ξύλινες παλέτες

Epal ξύλινες παλέτες

Προμηθευτής ξύλινων Euro-Paletten Epal. Εξάγουμε Euro-Paletten κάθε τύπου προς πώληση. Διανέμουμε Epal-Paletten παγκοσμίως. Η παράδοση γίνεται άμεσα. Οι Epal-Paletten μας είναι ανθεκτικές και μακράς διαρκείας, ιδανικές για τη μεταφορά και την αποθήκευση αγαθών. Συμμορφώνονται με τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας και είναι κατάλληλες για διεθνή αποστολή.
Κατεψυγμένα μπροστινά πόδια χοίρου

Κατεψυγμένα μπροστινά πόδια χοίρου

Προσφέρουμε κατεψυγμένα μπροστινά πόδια χοίρων που εξάγονται παγκοσμίως. Τα προϊόντα μας είναι κορυφαίας ποιότητας και επεξεργάζονται υπό αυστηρές υγειονομικές προδιαγραφές. Προσφέρουμε ανταγωνιστικές τιμές και γρήγορους χρόνους παράδοσης, για να διασφαλίσουμε ότι οι πελάτες μας θα λάβουν τα καλύτερα προϊόντα. Εμπιστευθείτε την εμπειρία μας στο διεθνές εμπόριο για να βρείτε τα καλύτερα προϊόντα χοίρων για τις ανάγκες σας.
Κοπή και Μετασχηματισμός λαμαρίνας

Κοπή και Μετασχηματισμός λαμαρίνας

Η μετατροπή φύλλου είναι μια διαδικασία που περιλαμβάνει την κοπή, την κάμψη και τη διαμόρφωση μεταλλικών φύλλων για τη δημιουργία εξαρτημάτων και μεταλλικών δομών. Αυτή η μέθοδος είναι ουσιώδης στην κατασκευή μιας ευρείας γκάμας προϊόντων, από αυτοκινητιστικά μέρη μέχρι βιομηχανικό εξοπλισμό. Η μετατροπή φύλλου επιτρέπει την παραγωγή ακριβών και υψηλής ποιότητας εξαρτημάτων που πληρούν τις ακριβείς προδιαγραφές των πελατών. Στη Luger, προσφέρουμε υπηρεσίες μετατροπής φύλλου που εγγυώνται εξαιρετικά αποτελέσματα. Χρησιμοποιούμε προηγμένη τεχνολογία και καινοτόμες τεχνικές για να μετατρέψουμε το φύλλο σε εξαρτήματα που πληρούν τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας. Η ομάδα των ειδικών μας συνεργάζεται στενά με τους πελάτες για να αναπτύξει εξατομικευμένες λύσεις που βελτιστοποιούν τις διαδικασίες παραγωγής τους.
Υπηρεσίες προηγμένης CNC μηχανικής κατεργασίας υψηλής ακρίβειας

Υπηρεσίες προηγμένης CNC μηχανικής κατεργασίας υψηλής ακρίβειας

Προσφέρουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες μηχανουργικής κατεργασίας CNC για την κατασκευή εξαρτημάτων υψηλής ακρίβειας, προσαρμοσμένων στις συγκεκριμένες απαιτήσεις κάθε έργου. Διαθέτουμε μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και μια έμπειρη ομάδα στην ακριβή μηχανουργική κατεργασία για να διασφαλίσουμε βέλτιστα αποτελέσματα σε κάθε εξάρτημα. Η υπηρεσία μας για φρεζάρισμα και τόρνευση CNC επιτρέπει την παραγωγή προσαρμοσμένων εξαρτημάτων με αυστηρές ανοχές, ιδανικά για τομείς όπως η ενέργεια, η επεξεργασία νερού, ο συμπιεσμένος αέρας και οι γενικές βιομηχανίες. Εργαζόμαστε με μια ευρεία γκάμα υλικών, συμπεριλαμβανομένου του χάλυβα, του αλουμινίου και άλλων μετάλλων, παρέχοντας λύσεις υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας για απαιτητικές βιομηχανικές εφαρμογές. Κάθε εξάρτημα κατασκευάζεται με χιλιομετρική ακρίβεια για να πληροί τα υψηλότερα πρότυπα της αγοράς, βελτιστοποιώντας τις διαδικασίες παραγωγής των πελατών μας.
Κοπή μετάλλου με υδροκοπή

Κοπή μετάλλου με υδροκοπή

Η κοπή με υδροκοπή είναι μια ευέλικτη τεχνική που χρησιμοποιεί ένα ρεύμα νερού υψηλής πίεσης για να κόψει μια ευρεία γκάμα υλικών. Αυτή η μέθοδος είναι ιδιαίτερα χρήσιμη για την κοπή ευαίσθητων στη θερμότητα υλικών, όπως πλαστικά, καουτσούκ και ορισμένα μέταλλα, καθώς δεν παράγει θερμότητα κατά τη διάρκεια της διαδικασίας κοπής. Η κοπή με υδροκοπή είναι γνωστή για την ακρίβεια και την ικανότητά της να κόβει πολύπλοκες μορφές χωρίς να βλάπτει το υλικό. Στην Luger, είμαστε πρωτοπόροι στη χρήση συστημάτων κοπής με υδροκοπή στην Ισπανία. Η εμπειρία και η προηγμένη τεχνολογία μας μας επιτρέπουν να προσφέρουμε κοπές υψηλής ακρίβειας σε μια ποικιλία υλικών, από μέταλλα έως μη μεταλλικά σύνθετα. Αυτή η υπηρεσία είναι ιδανική για βιομηχανίες που απαιτούν ακριβείς και καθαρές κοπές, όπως η αυτοκινητοβιομηχανία, η αεροδιαστημική και η κατασκευή.
Λέιζερ κοπή

Λέιζερ κοπή

Η κοπή με λέιζερ είναι μια προηγμένη τεχνική που επιτρέπει την εκτέλεση ακριβών και υψηλής ποιότητας κοπών σε μια ποικιλία υλικών. Αυτή η διαδικασία χρησιμοποιεί μια δέσμη λέιζερ υψηλής ισχύος για να κόψει υλικά όπως χάλυβας, αλουμίνιο και άλλα μέταλλα, προσφέροντας μια αποτελεσματική και γρήγορη λύση για βιομηχανικά έργα. Η τεχνολογία κοπής με λέιζερ είναι ιδανική για εφαρμογές που απαιτούν ακρίβεια και άψογες φινιρίσματα, γεγονός που την καθιστά προτιμώμενη επιλογή για πολλές βιομηχανίες. Στην Luger, χρησιμοποιούμε μηχανές κοπής με λέιζερ τελευταίας γενιάς που εγγυώνται εξαιρετικά αποτελέσματα. Η ικανότητά μας να κόβουμε κομμάτια μεγάλων διαστάσεων με ακρίβεια χιλιοστού μας επιτρέπει να ικανοποιούμε τις ανάγκες των πιο απαιτητικών πελατών μας. Επιπλέον, η κοπή με λέιζερ είναι μια καθαρή και ασφαλής διαδικασία, που ελαχιστοποιεί την σπατάλη υλικού και μειώνει τον χρόνο παραγωγής, γεγονός που μεταφράζεται σε σημαντική εξοικονόμηση κόστους για τους πελάτες μας.
Υπηρεσίες μετασχηματισμού και επεξεργασίας μεταλλικών φύλλων υψηλής ακρίβειας

Υπηρεσίες μετασχηματισμού και επεξεργασίας μεταλλικών φύλλων υψηλής ακρίβειας

Προσφέρουμε προηγμένες υπηρεσίες μετατροπής μεταλλικών φύλλων για την κατασκευή βιομηχανικών κομματιών και εξαρτημάτων υψηλής ποιότητας, προσαρμοσμένων στις προδιαγραφές και τις ανάγκες κάθε πελάτη. Διαθέτουμε τεχνολογία αιχμής για την εκτέλεση κοπής με λέιζερ, κοπής με υδροβολή και δίπλωμα φύλλου, γεγονός που μας επιτρέπει να εργαζόμαστε με διάφορους τύπους μετάλλων και πάχη. Η εξειδικευμένη ομάδα μας διασφαλίζει ακριβές φινίρισμα σε κάθε κομμάτι, διασφαλίζοντας ότι πληροί τα πιο αυστηρά βιομηχανικά πρότυπα. Αυτή η υπηρεσία είναι ιδανική για εφαρμογές σε τομείς όπως η ενέργεια, η επεξεργασία νερού, ο συμπιεσμένος αέρας και διάφορες βιομηχανίες που απαιτούν προσαρμοσμένα εξαρτήματα από μεταλλικό φύλλο. Δεσμευόμαστε να παρέχουμε βιώσιμες και αποτελεσματικές λύσεις που βελτιστοποιούν τις παραγωγικές διαδικασίες των πελατών μας, από την κατασκευή κομματιών έως πιο σύνθετες δομές.
Πλούμα από ιβηρικό χοίρο

Πλούμα από ιβηρικό χοίρο

Ιβηρικός χοίρος άνω των 10 μηνών. Κομμάτι κρέατος που προέρχεται από το άκρο της ράχης, βάρος μεταξύ 150 και 250 γρ. Η Πλούμα του ιβηρικού χοίρου είναι ένα εκλεκτό κομμάτι κρέατος, προερχόμενο από ιβηρικούς χοίρους άνω των 10 μηνών, αναγνωρίσιμο για την τρυφερή υφή και τη μοναδική γεύση του. Αυτό το κομμάτι κρέατος εξάγεται από ένα από τα άκρα της ράχης και έχει περίπου βάρος μεταξύ 150 και 250 γραμμαρίων. Η Πλούμα είναι ιδανική για παρασκευές στη σχάρα, σε τηγάνι ή σε γκουρμέ συνταγές, καθώς προσφέρει εξαιρετική ζουμερότητα και βαθιά γεύση που ικανοποιεί τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους. Αυτό το ειδικό κομμάτι είναι τέλειο για όσους αναζητούν μια premium και αυθεντική γαστρονομική εμπειρία με κρέας ιβηρικού χοίρου.
Secreto Cruceta από ιβηρικό χοιρινό

Secreto Cruceta από ιβηρικό χοιρινό

Ιβηρικός χοίρος άνω των 10 μηνών. Κομμάτι από το άπαχο κρέας, ακανόνιστο, που προέρχεται από το κάτω μέρος του Λόρδου του Μπέικον, στο ύψος του μπροστινού άκρου του χοίρου (Παλέτα). Κομμάτι βάρους μεταξύ 500 και 650 γρ. Το Secreto Cruceta από ιβηρικό χοίρο είναι μια ειδική κοπή, που χαρακτηρίζεται από τη μοναδική της γεύση και την ζουμερή της υφή. Προέρχεται από ιβηρικούς χοίρους άνω των 10 μηνών και εξάγεται από το κάτω μέρος του λόρδου του μπέικον, ακριβώς στο ύψος του μπροστινού άκρου (παλέτα). Αυτό το ακανόνιστο κομμάτι άπαχου κρέατος, με βάρος μεταξύ 500 και 650 γραμμαρίων, είναι ιδανικό για όσους αναζητούν μια αυθεντική γαστρονομική εμπειρία πλούσια σε γεύση. Ιδανικό για ψησίματα, μπάρμπεκιου ή γκουρμέ παρασκευές, το Secreto Cruceta προσφέρει ανώτερη ποιότητα που το καθιστά μια εξαιρετική επιλογή στο κρέας ιβηρικού χοίρου.
Secreto Cruceta από ιβηρικό χοιρινό

Secreto Cruceta από ιβηρικό χοιρινό

Το Secreto Cruceta από ιβηρικό χοιρινό είναι ένα αποκλειστικό κομμάτι που ξεχωρίζει για την έντονη γεύση και την ζουμερή του υφή. Εξάγεται από το κάτω μέρος της ράχης του μπέικον, κοντά στον ώμο, αυτό το κομμάτι προέρχεται από ιβηρικούς χοίρους άνω των 10 μηνών, που εκτρέφονται ελεύθερα και τρέφονται φυσικά. Με βάρος περίπου 500 έως 650 γραμμάρια, το Secreto Cruceta είναι ιδανικό για παρασκευές στη σχάρα, στο φούρνο ή σε γκουρμέ συνταγές. Η περιεκτικότητα του σε ενδομυϊκό λίπος του προσφέρει μοναδική γεύση και εξαιρετική απαλότητα, τέλεια για τους λάτρεις της γαστρονομίας που αναζητούν την αυθεντική ιβηρική ποιότητα σε κάθε μπουκιά.
Λαγκαρτό ντε Μάντο ντε σέρντο Ιμπερίκο

Λαγκαρτό ντε Μάντο ντε σέρντο Ιμπερίκο

Χοιρινό ιβηρικού τύπου άνω των 10 μηνών. Κομμάτι Μάγκρο που βρίσκεται στην πλευρική περιοχή του χοίρου, ανάμεσα στην Πανσέτα και την Μπαριγκέρα, και κομμένο σε λωρίδες. Ο Λαγκαρτό του χοιρινού ιβηρικού είναι μια εξαιρετική κοπή που προέρχεται από χοίρους ιβηρικού τύπου άνω των 10 μηνών, αναγνωρίσιμοι για τη γεύση και την απαράμιλλη ποιότητά τους. Αυτό το άπαχο κομμάτι εντοπίζεται στην πλευρική περιοχή, ανάμεσα στην πανσέτα και την μπαριγκέρα, και παρουσιάζεται σε λεπτές λωρίδες που προσφέρουν μια τρυφερή και ζουμερή υφή, ιδανική για παρασκευές στη σχάρα ή στο γκριλ. Η κοπή του σε λωρίδες την καθιστά μια ευέλικτη επιλογή για διάφορα γκουρμέ πιάτα, διατηρώντας τη γνήσια και βαθιά γεύση του χοιρινού ιβηρικού. Ιδανικό για όσους εκτιμούν το κρέας υψηλής ποιότητας με μια γκουρμέ πινελιά.
Carrillera de cerdo iberico

Carrillera de cerdo iberico

Χοιρινό ιβηρικό άνω των 10 μηνών. Μικρή μπάλα από άπαχο κρέας, εξαγόμενη από την κάτω γνάθο της κεφαλής. Κομμάτι που δεν υπερβαίνει τα 150 γρ. Η καριέρα από χοιρινό ιβηρικό είναι ένα εξαιρετικό κομμάτι άπαχου κρέατος, που προέρχεται από την κάτω γνάθο του χοιρινού ιβηρικού άνω των 10 μηνών. Αυτό το κόψιμο, με βάρος περίπου 150 γραμμάρια, ξεχωρίζει για την τρυφερότητα και τη βαθιά γεύση του, ιδανικό για παρασκευές αργής μαγειρικής, όπως στιφάδο ή κατσαρόλα. Η καριέρα προσφέρει μια μελωμένη και ζουμερή υφή που, κατά το μαγείρεμα, απελευθερώνει όλη τη χαρακτηριστική γεύση του χοιρινού ιβηρικού. Αυτό το κόψιμο είναι τέλειο για όσους αναζητούν ένα γκουρμέ πιάτο υψηλής ποιότητας, με την αναγνωρίσιμη σφραγίδα της ιβηρικής γαστρονομίας.
Carrillera de cerdo ibérico

Carrillera de cerdo ibérico

Η Carrillera de cerdo ibérico είναι ένα μικρό κομμάτι άπαχου κρέατος, που προέρχεται από την περιοχή της κάτω γνάθου του ιβηρικού χοίρου άνω των 10 μηνών. Με βάρος περίπου 150 γραμμαρίων, αυτό το κρέας ξεχωρίζει για την απαλότητά του και την τρυφερότητά του, ιδανικό για μακροχρόνιες μαγειρικές διαδικασίες, όπως στιφάδο και κατσαρόλες, στις οποίες η ζουμερότητά του και η αυθεντική του γεύση ενισχύονται. Η μελωδική του υφή και η βαθιά του γεύση κάνουν την Carrillera de cerdo ibérico μια τέλεια επιλογή για τους λάτρεις του ποιοτικού ιβηρικού κρέατος, προσφέροντας μια γαστρονομική εμπειρία υψηλής κουζίνας σε κάθε μπουκιά.
Secreto/Barriguera από χοιρινό ιβηρικό

Secreto/Barriguera από χοιρινό ιβηρικό

Ιβηρικός χοίρος άνω των 10 μηνών. Κομμάτι από το κάτω μέρος της κοιλιάς (Barriguera). Κομμάτι περίπου 250 γρ. Ακριβώς. Το Secreto/Barriguera από τον ιβηρικό χοίρο είναι ένα εξαιρετικό κομμάτι κρέατος που προέρχεται από το κάτω μέρος της κοιλιάς του ιβηρικού χοίρου, γνωστό και ως "barriguera". Αυτό το κόψιμο, που προέρχεται από ιβηρικούς χοίρους άνω των 10 μηνών, είναι γνωστό για τη βαθιά γεύση και την ζουμερή υφή του, με τέλεια ισορροπία λίπους που προσφέρει νοστιμιά και βάθος γεύσης. Το κομμάτι έχει περίπου βάρος 250 γραμμάρια, ιδανικό για ψησίματα, μπάρμπεκιου ή γκουρμέ παρασκευές. Αυτό το ειδικό κόψιμο του ιβηρικού χοίρου είναι τέλειο για όσους αναζητούν μια αυθεντική και premium γαστρονομική εμπειρία σε κάθε μπουκιά.
Ιβηρικό χοιρινό φιλέτο

Ιβηρικό χοιρινό φιλέτο

Ιβηρικός χοίρος άνω των 10 μηνών. Κομμάτι κρέατος που βρίσκεται στην πίσω πλευρά της σπονδυλικής στήλης του χοίρου (Εσπινάτσο). Κομμάτι βάρους μεταξύ 250 και 350 γρ. Το Solomillo de cerdo ibérico είναι ένα εκλεκτό κομμάτι άπαχου κρέατος, που εξάγεται από την πίσω πλευρά της σπονδυλικής στήλης (εσπινάτσο) του ιβηρικού χοίρου άνω των 10 μηνών. Αυτό το κόψιμο, με βάρος περίπου μεταξύ 250 και 350 γραμμαρίων, χαρακτηρίζεται από την απαλότητά του και τη μοναδική του γεύση, ιδανικό για προετοιμασίες στη σχάρα, στη τηγανίτα ή στο φούρνο. Η ποιότητα και η τρυφερότητα αυτού του σολόμιλο προσφέρουν μια premium γαστρονομική εμπειρία, εκτιμημένη από τους λάτρεις του ιβηρικού κρέατος. Εκτρεφόμενος ελεύθερα και τρεφόμενος φυσικά, ο ιβηρικός χοίρος προσφέρει μια αναγνωρίσιμη γεύση και υφή σε κάθε μπουκιά.
Secreto Papada de cerdo iberico

Secreto Papada de cerdo iberico

Ιβηρικός χοίρος άνω των 10 μηνών. Μικρό κομμάτι από το κάτω μέρος της κοιλιάς. Κομμάτι περίπου 150 γρ. Το "Secreto Papada" από ιβηρικό χοίρο είναι ένα λεπτό και ζουμερό κομμάτι που προέρχεται από το κάτω μέρος της κοιλιάς του ιβηρικού χοίρου, διακρίνεται για τη έντονη γεύση και την απαλή υφή του. Αυτό το κόψιμο, που προέρχεται από ιβηρικούς χοίρους άνω των 10 μηνών εκτροφής, έχει περίπου 150 γραμμάρια και είναι ιδανικό για ψησίματα, ψητά ή γκουρμέ πιάτα. Με ισορροπημένο περιεχόμενο λίπους, προσφέρει μια αυθεντική και βαθιά γαστρονομική εμπειρία. Το "Secreto Papada" είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν ποιότητα στο κρέας ιβηρικού χοίρου, εξασφαλίζοντας μια νόστιμη γεύση και μια απαράμιλλη υφή.
Πρέσα από ιβηρικό χοιρινό

Πρέσα από ιβηρικό χοιρινό

Χοιρινό ιβηρικό άνω των 10 μηνών. Οβάλ κεντρικό κομμάτι που προέρχεται από το καπέλο του λαιμού. Κομμάτι βάρους μεταξύ 500 και 700 γρ. Η "Presa" από χοιρινό ιβηρικό είναι μια οβάλ και ζουμερή κοπή, που προέρχεται από το κεντρικό μέρος του καπέλου του λαιμού χοίρων ιβηρικής ράτσας άνω των 10 μηνών. Αυτή η premium κοπή, με βάρος περίπου μεταξύ 500 και 700 γραμμαρίων, χαρακτηρίζεται από την έντονη γεύση της και την απαλή και τρυφερή υφή της, ιδανική για προετοιμασίες στη σχάρα, στο φούρνο ή σε γκουρμέ συνταγές. Η "Presa" ιβηρικού προσφέρει μια αυθεντική γαστρονομική εμπειρία, γεμάτη γεύση και ποιότητα, τέλεια για τους λάτρεις του χοιρινού κρέατος ιβηρικής ράτσας που αναζητούν ένα προϊόν υψηλής γαστρονομικής αξίας.
Πλούμα ντε σέρντο ιμπερίκο

Πλούμα ντε σέρντο ιμπερίκο

Η Pluma de cerdo ibérico είναι μια ειδική κοπή που ξεχωρίζει για την τρυφερότητα και τη μοναδική της γεύση. Εξάγεται από το ένα άκρο της λωρίδας λαιμού χοίρων ibéricos άνω των 10 μηνών, αυτό το κομμάτι έχει βάρος περίπου 150 έως 250 γραμμάρια, ιδανικό για προετοιμασίες στη σχάρα, στη τηγανίτα ή στο φούρνο. Η υψηλή διείσδυση λίπους προσφέρει ζουμερότητα και μια απαλή υφή που λιώνει στον ουρανίσκο, καθιστώντας την μια εξαιρετική επιλογή για τους λάτρεις του κρέατος ibérico. Η Pluma de cerdo ibérico είναι ένα premium προϊόν τέλειο για τη δημιουργία αυθεντικών και γεμάτων γεύση γαστρονομικών εμπειριών.
Tira Carne Costilla de cerdo ibérico

Tira Carne Costilla de cerdo ibérico

Ιβηρικός χοίρος άνω των 10 μηνών. Τεμάχιο από το χοιρινό κρέας που εξάγεται από το πλευρό του χοίρου, ανάμεσα σε κόκαλο και κόκαλο, και με λιπαρή περιεκτικότητα. Τεμάχια βάρους περίπου 100 έως 150 γρ. Η Τεμάχιο Κρέατος Πλευρού του ιβηρικού χοίρου είναι μια ειδική κοπή που προέρχεται από το πλευρό του ιβηρικού χοίρου άνω των 10 μηνών. Αυτό το προϊόν ξεχωρίζει για την τέλεια ισορροπία του μεταξύ άπαχου και λιπαρού περιεχομένου, προσφέροντας μια ζουμερή υφή και μια βαθιά και αναγνωρίσιμη γεύση. Κάθε κομμάτι, βάρους περίπου 100 έως 150 γραμμαρίων, εξάγεται προσεκτικά ανάμεσα σε κόκαλο και κόκαλο, καθιστώντας το ιδανική επιλογή για ψησίματα και προετοιμασίες στη σχάρα. Εκτρεφόμενοι ελεύθερα και τρεφόμενοι φυσικά, οι ιβηρικοί χοίροι προσφέρουν κρέας εξαιρετικής ποιότητας, ιδανικό για τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους που αναζητούν αυθεντικότητα και γεύση σε κάθε μπουκιά.
Μάγκο Λαγκάρτο από ιβηρικό χοιρινό

Μάγκο Λαγκάρτο από ιβηρικό χοιρινό

Ιβηρικός χοίρος άνω των 10 μηνών. Κομμάτι που βρίσκεται στο επάνω μέρος της ράχης, ονομάζεται "cordón de lomo". Κομμάτι βάρους 150 και 225 γρ. Το Magro Lagarto από ιβηρικό χοίρο είναι ένα premium κομμάτι κρέατος που προέρχεται από ιβηρικό χοίρο άνω των 10 μηνών, γνωστό για την έντονη γεύση του και την υψηλή ποιότητά του. Αυτό το κόψιμο προέρχεται από το επάνω μέρος της ράχης, συγκεκριμένα από την περιοχή που ονομάζεται "cordón de lomo", προσφέροντας μια μοναδική υφή και υψηλή περιεκτικότητα σε άπαχο κρέας, ιδανικό για πολλές μαγειρικές παρασκευές. Το βάρος του κυμαίνεται μεταξύ 150 και 225 γραμμαρίων, αποτελώντας ένα τέλειο κομμάτι για ψησίματα, μπάρμπεκιου ή γκουρμέ πιάτα. Οι ιβηρικοί χοίροι, που εκτρέφονται ελεύθερα και τρέφονται με βελανίδια, προσφέρουν κρέας εξαιρετικής γεύσης και ζουμερότητας. Ιδανικό για όσους αναζητούν την αυθεντική ιβηρική εμπειρία σε κάθε μπουκιά.
Αεράκι από ιβηρικό χοιρινό

Αεράκι από ιβηρικό χοιρινό

Ιβηρικός χοίρος άνω των 10 μηνών. Είναι ένα κομμάτι από το Cabecero, που βρίσκεται κάτω από την Παλέτα και πάνω από την Κοστίλια. Κομμάτι μεταξύ 250 και 400 γρ. Το Abanico από ιβηρικό χοίρο είναι μια ζουμερή και γευστική κοπή, που προέρχεται από το cabecero του ιβηρικού χοίρου, συγκεκριμένα κάτω από την παλέτα και πάνω από την κοστίλια. Αυτό το κομμάτι, που ζυγίζει μεταξύ 250 και 400 γραμμαρίων, ξεχωρίζει για την τρυφερή του υφή και την ισορροπημένη περιεκτικότητα σε λίπος, γεγονός που το καθιστά ιδανική επιλογή για ψησίματα, μπάρμπεκιου ή γκουρμέ συνταγές. Προερχόμενο από ιβηρικούς χοίρους άνω των 10 μηνών, αυτή η κοπή προσφέρει μια έντονη και χαρακτηριστική γεύση που εκτιμούν οι λάτρεις του ιβηρικού κρέατος. Ιδανικό για όσους αναζητούν μια αυθεντική και υψηλής ποιότητας γαστρονομική εμπειρία.
Cabecero χωρίς πίεση από ιβηρικό χοιρινό

Cabecero χωρίς πίεση από ιβηρικό χοιρινό

Ιβηρικός χοίρος άνω των 10 μηνών. Κομμάτι που βρίσκεται στην οπίσθια πλευρά του χοίρου, αποσπασμένο από το ανώτερο τμήμα της ράχης. Κομμάτι βάρους μεταξύ 1,2 κιλών και 1,6 κιλών. Ο "Cabecero sin presa" από ιβηρικό χοίρο είναι ένα εκλεκτό κομμάτι, αποσπασμένο από την οπίσθια πλευρά του ιβηρικού χοίρου, συγκεκριμένα από την ανώτερη περιοχή της ράχης. Αυτό το κομμάτι βάρους μεταξύ 1,2 και 1,6 κιλών διακρίνεται για την εξαιρετική του ποιότητα, την έντονη γεύση και την ζουμερότητά του, χαρακτηριστικά που είναι τυπικά του ιβηρικού χοίρου που εκτρέφεται ελεύθερα και τρέφεται φυσικά. Ιδανικό για ψησίματα, στιφάδο ή παρασκευές στη σχάρα, το "cabecero sin presa" είναι ένα ευέλικτο προϊόν που προσφέρει μια γκουρμέ πινελιά σε οποιοδήποτε πιάτο. Η υφή και η γεύση του το καθιστούν μια τέλεια επιλογή για όσους εκτιμούν την αριστεία στο κρέας ιβηρικού χοίρου.
Καποκόλο ντι Μαρτίνα Φράνκα

Καποκόλο ντι Μαρτίνα Φράνκα

Ο Capocollo di Martina Franca είναι ένα εκλεκτό αλλαντικό, παραγόμενο σύμφωνα με μια αρχαία παραδοσιακή τέχνη. Αυτό το αλλαντικό χαρακτηρίζεται από μια πικάντικη και αρωματική γεύση, που προκύπτει από τη χρήση του vincotto pugliese και το καπνίσμα με ξύλο από τη μεσογειακή βλάστηση. Ο capocollo είναι ιδανικός για να απολαύσετε μόνος του ή ως μέρος ενός πιατέλας αλλαντικών, συνοδευόμενος από τυριά και τοπικά κρασιά. Η παραδοσιακή του επεξεργασία και η μοναδική του γεύση τον καθιστούν ένα προϊόν αριστείας της γαστρονομίας της Πούλια.